Jeroen Noordwijk

Nieuwbouw en renovatie woonzorgcentrum Jeroen Noordwijk

Opdrachtgever: Marente
Functie: Uitvoerder

Het bestaande woonzorgcentrum Jeroen is in 1972 gebouwd. Sinds die tijd zijn de normen met betrekking tot de huisvesting van ouderen sterk veranderd. Bij de renovatie hebben we de wooneenheden vergroot volgens de nieuwe normen. Aan beide zijden van het gebouw zijn zes uitbouwen op palen geplaatst die het langwerpige oude gebouw een nieuw uiterlijk geven.

Langs De Heilige Geestweg zijn drie vierlaagse woonblokken met op de begane grond een huisartsenpraktijk en apotheek en daarboven appartementen gebouwd. Daarnaast heeft het woonzorgcentrum een grote hal met glazen kap als koppeling met vier nieuwe bouwblokken.

Mijn rol, met inmiddels een vaste collega in de uitvoering, was het op tijd afroepen van leveringen en bouwpartners en werken volgens planning, gestelde kwaliteit en binnen de budgetten.

Een brandstichting met grote impact hebben we concreet kunnen oppakken en het project naar wens van opdrachtgever kunnen opleveren.

Verder Bericht

© 2021 Degeling Bouwadvies

Thema door Anders Norén